The Best Kicks

Cookie- och sekretesspolicy

COOKIE- OCH PRIVATPOLITIK PÅ BÄSTA KICKS

 

Introduktion
När du besöker vår webbplats samlas information om dig som används för att anpassa och förbättra vårt innehåll och för att skapa mer värde med de annonser som visas på sidan. Om du inte vill att information om dig ska samlas in ska du radera dina cookies och avstå från vidare användning av webbplatsen. I avsnitten nedan har vi utarbetat vilken information som samlas in, deras syfte och vilka tredje parter som har tillgång till den.

 

Småkakor
Webbplatsen använder "cookies", vilket är en textfil som lagras på din dator, mobil eller liknande. på samma sätt i syfte att känna igen det, komma ihåg inställningar, utföra statistik och rikta in annonser. Dock får cookies inte innehålla skadlig kod som. virus.
Det är möjligt för dig att radera eller blockera cookies. Du kan göra detta genom att följa dessa instruktioner: http://minecookies.org/cookiehandtering
Om du följer instruktionerna och tar bort eller blockerar kakor blir annonserna du ser bara mindre relevanta för dig, medan de visas oftare. Samtidigt kan du också riskera att webbplatsen inte fungerar optimalt och att det finns innehåll som du inte kan komma åt.

 

PERSONLIG INFORMATION

 

I allmänhet
Personlig information är all slags information som till viss del kan tillskrivas dig. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar ett antal sådana uppgifter. Det händer t.ex. genom helt vanliga interaktioner på webbplatsen, som att du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, deltar i en tävling / undersökning, registrerar dig som ny användare / prenumerant eller genom annan användning av tjänster eller inköp via vår webbplats.

Vi samlar in och behandlar vanligtvis följande typer av information: Ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografiska läge och vilka sidor du klickar på. I den mån du själv ger uttryckligt samtycke och anger informationen själv behandlar vi också: Namn, telefonnummer, e-post, adress och betalningsinformation. Detta händer vanligtvis i samband med att du skapar en inloggning eller när du köper på webbplatsen.

 

säkerhet
Vi behandlar dina personuppgifter säkert och konfidentiellt i enlighet med tillämplig lag, inklusive personuppgiftsförordningen och dataskyddslagen.
Din information kommer endast att användas för det syfte för vilken den samlades in och kommer att raderas när detta syfte har uppfyllts eller inte längre är relevant.
Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder mot att din information av misstag eller olagligt raderas, publiceras, förloras, försämras eller kännedom om obehöriga, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid med lagen.

 

Syfte
Informationen används för att identifiera dig som användare och visa de annonser som är mest relevanta för dig, för att registrera dina inköp och betalningar, samt för att kunna förse dig med de tjänster du har begärt, till exempel mottagande av nyhetsbrev . Dessutom använder vi informationen för att optimera och förbättra våra tjänster och innehåll.

 

Lagringsperiod
Vi behåller information under den period som tillåts enligt lag och vi raderar den när den inte längre behövs eller är relevant. Perioden beror på informationens natur och bakgrunden för lagring. Det är därför inte möjligt att tillhandahålla en allmän tidsram för när information raderas.

 

Offentliggörande av information
Uppgifter om din användning av webbplatsen, vilka annonser du får och eventuellt klick på, geografiskt läge, kön och ålderssegment etc. överförs till tredje part i den utsträckning informationen är känd, och om vi använder tredje part. Du kan se vilka tredje parter som är inblandade i avsnittet om cookies ovan. Informationen används för riktad reklam.

Vi använder också ett antal tredje parter för att lagra och bearbeta data. Dessa behandlar information enbart för våra räkning och får inte använda den för sina egna syften.

Utlämnande av personlig information som namn och e-post etc. kommer endast att ske om du ger ditt samtycke. Vi använder endast databehandlare i EU eller i länder som kan ge din information adekvat skydd.

 

Insikter och klagomål
Du har rätt att få information om de personuppgifter vi behandlar om dig i ett standardformat (dataportabilitet). Du kan också när som helst invända mot användningen av informationen. Du kan också återkalla ditt samtycke för att information om dig ska behandlas. Om informationen som behandlas om dig är felaktig har du rätt att korrigera eller radera den. Förfrågningar om detta kan göras till: [email protected] Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter har du också möjlighet att kontakta den danska dataskyddsmyndigheten.
Om du inte längre vill att vi ska behandla dina personuppgifter eller begränsa behandlingen av dina personuppgifter kan du också skicka en begäran till ovanstående e-postadress.

 

Utgivare
Webbplatsen ägs och publiceras av:

The Best Kicks
Flensborggade 51, andra våningen
1669 København V
Telefon:
E-post: [email protected]

sv_SE